Дякуємо за інтерес щодо інформації з переробки. У цьому розділі ми хотіли б розповісти про те, як утилізувати наш продукт і упаковку.

Що робити з картонною упаковкою Tampax?

Картон переробляють у багатьох містах. Якщо ваш місцевий орган з переробки збирає папір і картонні матеріали, ви можете викинути картонну упаковку для переробки у смітник для картону. Дотримуйтесь інструкцій зі збору картону від вашого місцевого органу з утилізації відходів.

Важливо: Що стосується виробів Tampax Pearl Compak, спочатку видаліть пластикове віконце перед переробкою коробки та її викиданням у звичайну корзину для сміття.

Як утилізувати виріб?

Викидайте тампони, обгортку і аплікатор у звичайну корзину для сміття. Не змивайте в унітаз. Більшість засобів для індивідуального або медичного догляду на сьогоднішній день не переробляються. Поки ми продовжуємо створювати інновації, які знизять відходи продуктів, ми впровадили наступні рішення, щоб зменшити вплив на навколишнє середовище наших виробів:

  • 80% нашого картону зроблено із перероблюваних матеріалів
  • Деякі наші тампоин містять біологічні матеріали (наприклад, бавовну) з відповідальних джерел постачання
  • В деякі аплікатори наших тампонів ми включаємо біополіетилен, який отримують із цукрової тростини

Важливо: ніколи не змивайте в унітаз тампони, аплікатори, прокладки, обгортку, щоденні прокладки або інші вироби для утримання менструальної рідини чи сечі. Завжди викидайте їх у смітник.

Top